Skip to main content

Slowjuicer Appel | De lekkerste appelsap ooit!

Puur vers appelsap zoals het hoort

Heb je ooit eens verse pure appelsap geproefd? Een neen dan bedoelen we niet appelsap uit een krat of fles van de supermarkt. Als je echte appelsap wil drinken zoals het hoort dan pers je dit het best met een slowjuicer. Appelsap is een bron van vitamine C en suikers, het helpt het afweersysteem en geeft je energie perfect dus om de dag te starten. Het is een gezond alternatief op koffie.

TIP: Er zijn 2 type appelsap zo kan je gaan voor groene appels deze zijn zuurder van smaak. Het is puur, fris en gezond. Toch geven we de voorkeur aan rode appels deze zijn veel zoeter en het appelsap proeft zoveel beter.

Appelsap uit de slowjuicer is de beste en enige manier om appelsap te drinken zoals het hoort. Als je een slowjuicer hebt moet je het gewoonweg proberen. Een slowjuicer scheidt de pulp van het sap je moet de appels niet schillen dit doet de slowjuicer voor jou. Wat we wel doen is het klokhuis verwijderen. Spoel de appels altijd goed af met water alvorens je ze gaat persen met een slowjuicer. Snij ze daarna in stukjes zodat ze makkelijk in de koker passen. Zodra het appelsap is geperst met de slowjuicer zet je het in een fles of beker en laat je het eerst goed afkoelen. Vers appelsap is het lekkerst als het fris is, warm het nooit op in de microgolf dit verpest niet alleen de smaak maar het drankje zal rapper bederven. Voor het filmpje bovenaan gebruiken we de Wartmann WM-2008 Slowjuicer dit is één van de beste slowjuicers momenteel op de markt.

Stappenplan appel in de slowjuicer:

  1. Spoel de appels goed af met water.
  2. Verwijder het klokhuis uit de appels.
  3. Snijdt daarna de appels in schijfjes.
  4. Je moet ze niet schillen we doen het met schil in de koker van de slowjuicer. De slowjuicer scheidt de pulp van het sap. Het resultaat is puur appelsap.
  5. Voor de beste smaak laat serveer koud laat het dus eerst een paar uur in de frigo afkoelen.
appel slowjuicer

Het resultaat is een heerlijk zoete maar frisse appelsap veel beter van smaak en ook de kleur van het sapje is mooi. Laat zeker weten in de reactie onderaan hoe het jou is bevallen.

Cecomix Cold Press Juice Blender 4038
Hurom HZ-SBE17 H25
Domo DO9061J
Philips Avance HR1946/70
Wartmann WM1504 Slow Juicer


Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *