Skip to main content

Slowjuicer voordelen

voordelen slowjuicer

Wat zijn nu echt de voordelen van een Slowjuicer?

Dat puur vers sap van vruchten een voordeel op zich is weten we al maar wat maak slowjuicen nu echt beter dan een sapcentrifuge? Een slowjuicer schaaft het voedsel vergelijkbaar met het gebit van een mens. Trage kneuzende bewegingen, hierdoor komt er geen temperatuur vrij en daardoor kan je de drankjes gemaakt met een slowjuicer langer bewaren. Let op dit gaat slecht om 1 dag.

Extra voordelen zijn dat de vitaminen beter bewaard worden doordat het voedsel op een natuurlijkere manier gekneusd worden. Nog een voordeel van een slowjuicer is dat je veel meer fruit en groenten kan mixen dan in een sapcentrifuge. Taaier voedsel zoals noten en tarwe gras moet je niet in een sapcentrifuge mixen. Je sapcentrifuge geraakt dan klem. Een degelijke slowjuicer kan eenvoudig taaier voedsel mixen. Je moet wel oppassen met goedkopere slowjuicers. Deze zijn meestal niet zo krachtig en kunnen ook sneller vastlopen dan zijn duurdere tegenhangers.

Tarwegras is populair en taai en je kan er heerlijke drankjes mee maken. Je gebruikt best een horizontale slowjuicer om tarwegras te slowjuicen.

Verder filtert een slowjuicer je drankje zodat de pulp gescheiden blijft van het sap. Dit resulteert in echt “puur sap” vergeleken met een sapcentrifuge. Hieronder de meest gekende slowjuicer voordelen.

Voordelen van een slowjuicer

✅ Oneindig in recepten

✅ Puur sap

✅ Gezonder als een sapcentrifuge

✅ Voedingstoffen blijven behouden

✅ Overheerlijk

✅ Je kan er bijna alle fruitsoorten in slow juicen

Nu jij weet wat de voordelen zijn van een slowjuicer is het misschien tijd om een degelijke slowjuicer in huis te halen. Bekijk onze TOP 10 Slowjuicer pagina voor de beste modellen.

Hurom HZ-SBE17 H25
Domo DO9061J
Wartmann WM1504 Slow Juicer


Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *